بخارپز کردن سالم ترین و کم کالری ترین روش برای پخت سبزیجات است اما باید آن را به شیوه مناسب انجام دهید؛ در غیر این صورت، جز خرده های گل کلم یا برگ های خشک کلم بروکسل چیزی برای شما باقی نخواهد ماند. روش درست برای بخارپز کردن این است که آب از غذا گرفته شود، درست مانند یک بخارپز سنتی. این کار از آب انداختن سبزیجات جلوگیری می کند، و ضمن جلوگیری از کثیفی و سر ریز شدن آب سبزیجات، طعم و بافت طبیعی آنها را حفظ می کند. مایکروفرها هم می توانند دارای یک ظرف بخارپز باشند که ویژه این کار طراحی شده است و آن قدر بزرگ است که می تواند غذای کافی برای خانواده شما را در خود جای دهد.
اما از این بهتر، استفاده از یک مایکروفر دارای بخارپز سرخود است که سریع ترین روش برای تهیه یکی از مغذی ترین و کم آمایش شده ترین مواد غذایی است: یعنی برنج قهوه ای (سبوس دار). کافی است برنج را در مقدار آب مناسب بریزید و چند دقیقه آن را بپزید. اما حتماً درب ظرف را بگذارید تا از سرریز شدن آب در حین پخت برنج جلوگیری شود.