دست پخت خانم خانه، با کلی عشق و شور و هیجان. یکی از شیرینیهای ایرانی خوشمزه که طرفداران زیادی دارد شیرینی نارگیلی است که بیدرد سر است و ۲۰ دقیقهای حاضر میشود.
مواد لازم برای ۴ نفر
آبلیمو: یک قاشق مرباخوری
آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
پودر قند: ۱۶۰ گرم
پودر نارگیل: ۱۲۰ گرم
سفیده تخم مرغ: ۲ عدد
وانیل: یکدوم قاشق چایخوری
طرز پخت شیرینی نارگیلی در مایکروویو سولاردام الجی
نخست دستگاه را با حرارت ۲۳۰ درجه سانتیگراد گرم مینماییم. (پیش گرمایش Pr-H)
سفیدههای تخم مرغ را با همزن به صورت دورانی میزنیم تا سفت شود.
پودر قند را کم کم به سفیده اضافه میکنیم و خوب میزنیم تا مخلوط شود.
پودر نارگیل، وانیل و آبلیمو را هم به مواد بالا اضافه میکنیم با چنگال هم میزنیم.
آرد را هم به آرامی اضافه کرده و هم میزنیم.
سینی فلزی دستگاه را با کاغذ روغنی میپوشانیم و با قاشق مرباخوری از مایه برداشته و با فاصله در سینی قرار میدهیم.
پس از شنیدن صدای بوق پایان زمان پیش گرمایش، سینی را در دستگاه قرار داده و مایکروویو را روی ۱۲-۸ دقیقه تنظیم میکنیم (در این مرحله دستگاه خودکار روی ۲۳۰ درجه سانتیگراد قرار دارد)، تا شیرینیها خود را ببندد.
بعد از اتمام این زمان، حداقل تا ۵ دقیقه ظرف را از مایکروویو بیرون نمیآوریم.
نوش جان !
www.sell.ir