مواد لازم برای ۲ نفر
فلفل سیاه: به مقدار لازم
گوشت گوسفندی: ۴۰۰ گرم
نمک: به مقدار لازم
کره: ۲۵ گرم
زمان پخت: ۲۰ دقیقه
روش پخت استیک
– قطعات گوشت راسته را نازک میکنیم، میکوبیم و به آنها شکل منظمی میدهیم.
– سپس کف ظرف را چرب میکنیم و دو قطعه استیک را در آن قرار میدهیم.
– ظرف را، بدون در، به مدت ۶ تا ۸ دقیقه با قدرت ۶۰ درصد در مایکروویو میگذاریم. در این فاصله یک بار استیکها را زیر و رو میکنیم.
– سپس اگر بخواهیم استیک برشته شود سطح آن را آغشته به کره میکنیم و ظرف را، بدون در، به مدت ۸-۶ دقیقه روی سه پایه قرار میدهیم و مایکروویو را روی قدرت ۴۰ درصد و گریل (کلید ترکیبی) تنظیم میکنیم.
– بعد از پخت به آن نمک و فلفل میزنیم.
نوش جان
منبع : ال جی
www.sell.ir